PUBLICITATE
Sursa :: Vladimir Mironov from Canva
Friptura de miel la cuptor
Această rețetă de friptură de miel la cuptor cu rozmarin și cimbru este o alegere excelentă pentru o cină originală.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 1 bucată Picior de miel
- 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ulei și ierburi
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 lingurițe Rozmarin proaspăt
- 2 lingurițe Cimbru proaspăt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200°C.
2. Pasul
Carnea este sărată și picantă.
3. Pasul
Carnea frecata cu ulei de masline.
4. Pasul
Condimentați carnea cu rozmarin și cimbru.
5. Pasul
Puneți carnea în cuptor și coaceți timp de 2 ore, până când carnea este friptă la aur.
6. Pasul
Nu uitați să stropiți carne de mai multe ori cu sucul de prăjit în timpul coacerii.