PUBLICITATE

Sursa :: Vladimir Mironov from Canva

Friptura de miel la cuptor

Această rețetă de friptură de miel la cuptor cu rozmarin și cimbru este o alegere excelentă pentru o cină originală.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 1 bucată Picior de miel Adăugat la
  • 2 lingurițe sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Ulei și ierburi

  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 2 lingurițe Rozmarin proaspăt Adăugat la
  • 2 lingurițe Cimbru proaspăt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200°C.

2. Pasul

Carnea este sărată și picantă.

3. Pasul

Carnea frecata cu ulei de masline.

4. Pasul

Condimentați carnea cu rozmarin și cimbru.

5. Pasul

Puneți carnea în cuptor și coaceți timp de 2 ore, până când carnea este friptă la aur.

6. Pasul

Nu uitați să stropiți carne de mai multe ori cu sucul de prăjit în timpul coacerii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou