PUBLICITATE

Sursa :: kamranaydinov from Canva

Fulgi de ovăz cu zmeură

Acest terci de ovăz cu zmeură este modul meu preferat de a începe ziua cu energie. Îl prepar întotdeauna când simt că am nevoie de un plus de energie. Zmeura nu adaugă doar aromă, ci și vitamine, iar fulgii de ovăz sunt o sursă de fibre pentru o sațietate de lungă durată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 12 ochelari Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 1 sticlă Lapte Adăugat la
  • 1 sticlă Zmeură Adăugat la
  • 1 lingură miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Puneți fulgii de ovăz într-o oală caldă, adăugați laptele și amestecați până la fierbere. Imediat după ce dă în clocot, reduceți focul și fierbeți fulgii de ovăz timp de aproximativ 10 minute - este important să amestecați des, deoarece fulgilor de ovăz le place să se ardă pe fundul oalei.

2. Pasul

Între timp, spălați zmeura, dacă o folosiți proaspătă. Dacă le aveți congelate, scoateți-le din congelator mai devreme pentru a avea timp să se dezghețe ușor.

3. Pasul

Când fulgii de ovăz sunt gata, se adaugă mierea. Dacă doriți, puteți adăuga și un vârf de cuțit de scorțișoară - știu din experiență că acest adaos se potrivește de minune cu zmeura.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou