Sursa :: kamranaydinov from Canva
Fulgi de ovăz cu zmeură
Acest terci de ovăz cu zmeură este modul meu preferat de a începe ziua cu energie. Îl prepar întotdeauna când simt că am nevoie de un plus de energie. Zmeura nu adaugă doar aromă, ci și vitamine, iar fulgii de ovăz sunt o sursă de fibre pentru o sațietate de lungă durată.
Ingrediente
- 1⁄2 ochelari Fulgi de ovăz
- 1 sticlă Lapte
- 1 sticlă Zmeură
- 1 lingură miere
Ultimele broșuri
Procedura
Puneți fulgii de ovăz într-o oală caldă, adăugați laptele și amestecați până la fierbere. Imediat după ce dă în clocot, reduceți focul și fierbeți fulgii de ovăz timp de aproximativ 10 minute - este important să amestecați des, deoarece fulgilor de ovăz le place să se ardă pe fundul oalei.
Între timp, spălați zmeura, dacă o folosiți proaspătă. Dacă le aveți congelate, scoateți-le din congelator mai devreme pentru a avea timp să se dezghețe ușor.
Când fulgii de ovăz sunt gata, se adaugă mierea. Dacă doriți, puteți adăuga și un vârf de cuțit de scorțișoară - știu din experiență că acest adaos se potrivește de minune cu zmeura.