Fursecuri cu ciocolată
Cele mai bune fursecuri cu ciocolată
Ingrediente
- 115 g unt
- 140 g zahăr brun
- 1 ks ou
- 1 ks Zahăr vanilat bourbon
- 160 g făină simplă specială
- 50 g cacao
- 1⁄2 ro bicarbonat de sodiu
- Sare
- ciocolată flavdrops
Ultimele broșuri
Procedura
Lasăm untul să se înmoaie la temperatura camerei și îl batem cu un mixer.
Adăugăm zahărul brun, vanilat și ouăle și batem încă aproximativ 3-4 minute.
Într-un recipient separat amestecăm cu o lingură ingredientele uscate (cacao, făină, bicarbonat de sodiu și sare) și le adăugăm treptat la compoziția cu unt.
Când obținem o masă compactă, adăugăm picăturile de ciocolată (lăsăm aproximativ 1 Pl pentru a fi folosit ca decor pentru pulverizare)
Tava o acoperim cu hârtie de copt. Cu o lingură pentru înghețată punem mounds pe ea și fiecare ne apăsăm cu o lingură.
Pudrăm fiecare cookie cu picături de ciocolată înainte de a le coace și le punem la cuptor la 170 C timp de 10 minute.
După coacere, lăsăm cookie-urile să se răcească pe tava timp de 10 minute.