PUBLICITATE

Sursa :: Mythja from Canva

Fursecuri Linzer

Fantastice și tradiționale la noi în țară prăjiturile linzer, lipite între ele cu gem.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
60
  • 370 g Făină simplă Adăugat la
  • 130 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 250 g Unt Adăugat la
  • 2 bucată gălbenușuri Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • Coajă de lămâie Adăugat la
  • 200 g Gem pentru umplutură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

240 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă făina simplă cu zahărul pudră și un vârf de cuțit de sare. Faceți o gaură în centrul amestecului de făină și puneți în ea untul tăiat felii, gălbenușurile de ou și coaja de lămâie.

2. Pasul

Procesați rapid toate ingredientele până obțineți un aluat omogen. Sfatul meu recomandat este să nu lucrați aluatul prea mult timp, pentru ca untul să nu se încălzească prea tare și apoi aluatul să nu se lipească. Înfășurați aluatul în folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 2 ore.

3. Pasul

Se întinde aluatul răcit într-o foaie cu o grosime de aproximativ 3 mm. Se presară ușor cu făină pentru a nu se lipi de covoraș sau de masa de rulat. Folosind o formă de tort, tăiați partea de jos și de sus a prăjiturilor.

4. Pasul

Se așază prăjiturile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc la 180 °C timp de aproximativ 6-8 minute.

5. Pasul

Se ung scones coapte și răcite cu gem și se leagă între ele.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou