Sursa :: fotolgahan via iStockPhotos
"Galao by susa" Cappucino Portugalia
Am dat peste această rețetă de galao în călătoria mea în Portugalia și aș spune că este creația perfectă pentru toți iubitorii de cafea! Necesită doar câteva ingrediente și este relativ ușor de preparat, dar rezultatul este un deliciu de cafea cu adevărat ceresc și cremos. Galao by susa este un cappucino portughez pe bază de espresso și spumă mă .
Ingrediente
- 1 împușcat espresso
- 200 ml Lapte integral
- Zahăr după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a recrea rețeta de galao a lui Susa, începeți prin a pregăti espresso. Vă recomand să folosiți o mașină de espresso pentru un rezultat optim. Espresso-ul trebuie să fie puternic și corpolent pentru a se amesteca bine cu laptele și a obține gustul perfect de galao.
În timp ce se pregătește espresso, se încălzește laptele într-o oală mică. Dar aveți grijă să nu ajungă la fierbere. O temperatură bună este în jur de 60-65 de grade Celsius.
De îndată ce espresso este gata, turnați-l într-un pahar mare și înalt.
Apoi, se spumează laptele fierbinte. Dacă nu aveți o spumă de lapte, puteți folosi și un tel și bateți laptele până când devine frumos și spumos.
Se toarnă încet laptele spumat peste espresso din pahar. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că spuma de lapte rămâne deasupra cafelei pentru a obține aspectul tipic Galao.
La final, îndulciți Galao cu zahăr după gustul dumneavoastră.
Și voila! Galao-ul tău de casă din susa este gata de servit și de savurat.