PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: ReinhardThrainer
Gâsca întreagă la cuptor
Unul dintre elementele principale de pe masa tradițională de Crăciun este gâsca întreagă la cuptor. Este un spectacol minunat să gătești toată gâsca deodată, nu doar spectaculos, dar și delicios. O rețetă bună care păstrează aromele originale și face carnea cât mai moale posibil.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 toate Raţă
- 2 Ochi ceapă
- 1 gerezd usturoi
- 1 lingură sare
- 1 linguriță Sfeclă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Pasul 1: Pregătirea gâștei
2. Pasul
Pasul 2: Curățarea cepei și a usturoiului și introducerea lor în gâscă
3. Pasul
Pasul 3: Condimentarea gâștei cu sare și piper
4. Pasul
Pasul 4: Plasarea gâștei în cuptor și coacerea la 180 de grade timp de 3 ore
5. Pasul
Pasul 5: Servirea și felierea gâștei