PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: ReinhardThrainer

Gâsca întreagă la cuptor

Unul dintre elementele principale de pe masa tradițională de Crăciun este gâsca întreagă la cuptor. Este un spectacol minunat să gătești toată gâsca deodată, nu doar spectaculos, dar și delicios. O rețetă bună care păstrează aromele originale și face carnea cât mai moale posibil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 toate Raţă Adăugat la
  • 2 Ochi ceapă Adăugat la
  • 1 gerezd usturoi Adăugat la
  • 1 lingură sare Adăugat la
  • 1 linguriță Sfeclă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pregătirea gâștei

2. Pasul

Pasul 2: Curățarea cepei și a usturoiului și introducerea lor în gâscă

3. Pasul

Pasul 3: Condimentarea gâștei cu sare și piper

4. Pasul

Pasul 4: Plasarea gâștei în cuptor și coacerea la 180 de grade timp de 3 ore

5. Pasul

Pasul 5: Servirea și felierea gâștei

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou