Sursa :: rimmabondarenko from Canva
Gătitul porumbului
Îmi place să pregătesc porumbul ca acompaniament la diferite tipuri de carne. Este, de asemenea, excelent pe grătar sau, pe măsură ce se apropie vara, am decis să vă împărtășesc metoda mea preferată de a găti porumbul. Este simplă și rapidă, iar rezultatul este întotdeauna delicios.
Ingrediente
- 4 știuleți Porumb
- unt
- sare
- Condimente noi
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, pregătiți porumbul. Îndepărtați frunzele și fibrele. Dacă aveți porumb cu lăstari foarte tari, poate fi util să îi îndepărtați cu o foarfecă.
Apoi, se toarnă apă într-un recipient mare și se adaugă puțină sare. Aduceți apa la fierbere. Odată ce apa clocotește, puneți știuleții de porumb în vas și fierbeți-i timp de aproximativ 15-20 de minute, până când porumbul este moale. Mai ales în cazul porumbului mai vechi, timpul de gătire poate fi mai lung, așa că nu vă fie teamă să testați cu atenție.
După ce sunt fierte, se scot urechile și se lasă să se răcească.
Apoi ungeți porumbul cu unt, puteți presăra cu sare și condimente pentru mai multă aromă.