PUBLICITATE
Sursa :: yulia-bogdanova from Getty Images
Gem de roșii verzi
Gemul de roșii verzi este o garnitură excelentă pentru pâine, toast sau ca un adaos dulce la prăjituri casnice. Acest rețetă este simplă, dar rezultatul este cu siguranță impresionant.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 1 kg Roșii verzi
- 1 kg zahăr
- 2 ks lime
- 4 lingurițe Ginger
- 1 linguriță sare
- 500 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Clătiți roșiile verzi, îndepărtați tulpinile și tăiați-le în bucăți mici.
2. Pasul
În oală, amestecați roșiile, zahărul, sucul de lime, ghimbirul, sarea și apa.
3. Pasul
Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți temperatură și lăsați-l să se tocească încet timp de alte 90 de minute.
4. Pasul
Dacă este prea subțire, lăsați-l să fiarbă mai mult. Dacă este prea gros, adăugați mai multă apă.
5. Pasul
Când gemul este gata, turnați-l în borcane sterilizate, închideți și întoarceți-l cu capul în jos. Lăsați-l să se răcească complet.