PUBLICITATE

Sursa :: yulia-bogdanova from Getty Images

Gem de roșii verzi

Gemul de roșii verzi este o garnitură excelentă pentru pâine, toast sau ca un adaos dulce la prăjituri casnice. Acest rețetă este simplă, dar rezultatul este cu siguranță impresionant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 kg Roșii verzi Adăugat la
  • 1 kg zahăr Adăugat la
  • 2 ks lime Adăugat la
  • 4 lingurițe Ginger Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 500 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Clătiți roșiile verzi, îndepărtați tulpinile și tăiați-le în bucăți mici.

2. Pasul

În oală, amestecați roșiile, zahărul, sucul de lime, ghimbirul, sarea și apa.

3. Pasul

Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți temperatură și lăsați-l să se tocească încet timp de alte 90 de minute.

4. Pasul

Dacă este prea subțire, lăsați-l să fiarbă mai mult. Dacă este prea gros, adăugați mai multă apă.

5. Pasul

Când gemul este gata, turnați-l în borcane sterilizate, închideți și întoarceți-l cu capul în jos. Lăsați-l să se răcească complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou