PUBLICITATE
Sursa :: javgutierrez from Getty Images
Glazură de ciocolată pentru bomboane
Glazură de ciocolată care este perfectă pentru prăjiturile de Crăciun.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g ciocolată neagră
- 2 Linguri Unt
- 1 Linguri miere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
În primul rând, topiți untul într-o cratiță mică sau într-o baie de apă la foc mic. Aveți grijă să nu ardeți untul.
2. Pasul
Apoi se adaugă ciocolata tocată mărunt în cratiță. Aceasta trebuie să se topească încet, amestecând constant. Dacă ciocolata începe să scârțâie, poate fi un semn că este prea fierbinte - în acest caz, îndepărtați cratița de pe foc și continuați să amestecați departe de flacără.
3. Pasul
După ce ciocolata s-a topit, se adaugă mierea.