PUBLICITATE

Sursa :: javgutierrez from Getty Images

Glazură de ciocolată pentru bomboane

Glazură de ciocolată care este perfectă pentru prăjiturile de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 2 Linguri Unt Adăugat la
  • 1 Linguri miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

În primul rând, topiți untul într-o cratiță mică sau într-o baie de apă la foc mic. Aveți grijă să nu ardeți untul.

2. Pasul

Apoi se adaugă ciocolata tocată mărunt în cratiță. Aceasta trebuie să se topească încet, amestecând constant. Dacă ciocolata începe să scârțâie, poate fi un semn că este prea fierbinte - în acest caz, îndepărtați cratița de pe foc și continuați să amestecați departe de flacără.

3. Pasul

După ce ciocolata s-a topit, se adaugă mierea.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou