PUBLICITATE

Gnocchi în sos de ciuperci cu brânză

Cine iubește sosurile cremoase va savura cu siguranță acest fel de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 1 ambalare gnocchi Adăugat la
  • 1 mai mică The Onion Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Mână plină ciuperci uscate Adăugat la
  • 1 ro unt Adăugat la
  • 1 Mână plină pătrunjel spălat și tocat mărunt Adăugat la
  • 250 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 50 g Mozzarella rasă Adăugat la
  • Supă de hribi Adăugat la
  • Condiment de ciuperci vitana cz Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Lăsăm ciupercile uscate să stea cel puțin 30 de minute înmuiate în apă.

2. Pasul

Tăiem ceapa în bucăți mici și o călim ușor în unt până devine transparentă, împreună cu usturoiul strivit.

3. Pasul

Adăugăm ciupercile și prăjim totul împreună pentru o vreme.

4. Pasul

Turnăm smântână pentru frișcă, adăugăm câteva linguri de supă de ciuperci, condimente de ciuperci și sare.

5. Pasul

La final, adăugăm pătrunjel și mozzarella rasă. Dacă este necesar, mai condimentăm sosul după gust.

6. Pasul

Gătim gnocchi în apă sărată, adăugăm la sos și amestecăm. Servim cu parmezan sau alt brânză rasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou