PUBLICITATE
Gnocchi în sos de ciuperci cu brânză
Cine iubește sosurile cremoase va savura cu siguranță acest fel de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 1 ambalare gnocchi
- 1 mai mică The Onion
- 2 căței de usturoi
- 1 Mână plină ciuperci uscate
- 1 ro unt
- 1 Mână plină pătrunjel spălat și tocat mărunt
- 250 ml frișcă bătută
- 50 g Mozzarella rasă
- Supă de hribi
- Condiment de ciuperci vitana cz
- Sare
- Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Lăsăm ciupercile uscate să stea cel puțin 30 de minute înmuiate în apă.
2. Pasul
Tăiem ceapa în bucăți mici și o călim ușor în unt până devine transparentă, împreună cu usturoiul strivit.
3. Pasul
Adăugăm ciupercile și prăjim totul împreună pentru o vreme.
4. Pasul
Turnăm smântână pentru frișcă, adăugăm câteva linguri de supă de ciuperci, condimente de ciuperci și sare.
5. Pasul
La final, adăugăm pătrunjel și mozzarella rasă. Dacă este necesar, mai condimentăm sosul după gust.
6. Pasul
Gătim gnocchi în apă sărată, adăugăm la sos și amestecăm. Servim cu parmezan sau alt brânză rasă.