:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ZYEbMhhffqeo6P77rJSx/e5357a9af7f352743ecb4ea40ef343.jpeg)
Gulaș de porc sățios și aromat
Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.
Ingrediente
- 500 g carne de porc tăiată în cuburi
- 2 cepe mari tăiate cuburi
- 2 ardei grași tăiați în cuburi
- 2 căței usturoi tocați
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri făină
- 2 linguri pastă de roșii
- 2 linguri paprika afumată
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1⁄2 linguriță ardei iute măcinat
- 1 cană vin roșu
- 2 căni supă de pui sau apă
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Încingeți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Adăugați ceapa, ardeiul grași și usturoiul și căliți timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt moi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ZYEbMhhffqeo6P77rJSx/c1cca4d9727a878f48f62edb682a58.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați carnea de porc și prăjiți timp de 5-7 minute sau până când carnea este maro pe toate părțile.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ZYEbMhhffqeo6P77rJSx/a510614e838607050cf7b0b095e740.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați făina, pasta de roșii, paprika afumată, cimbrul și ardeiul iute și amestecați bine. Adăugați vinul roșu și supa de pui sau apă și amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ZYEbMhhffqeo6P77rJSx/c40737b158831cec93c26ce019f264.png)
Sursa :: Youtube
Reduceți focul la minim și lăsați gulașul să fiarbă lent timp de 1-2 ore sau până când carnea este fragedă și legumele sunt moi. Adăugați sare și piper după gust. Serviți gulașul fierbinte cu o garnitură de cartofi piure sau pâine proaspătă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ZYEbMhhffqeo6P77rJSx/f1826f9b9129e9660fc2ebd0f59e91.png)
Sursa :: Youtube