Sursa :: brasovianu from Getty Images
Gulaș de vită pe bere
Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.
Ingrediente
- 1 kg Carne de vită
- 4 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 3 linguri Uleiuri
- 1 Lingura Ardei dulce
- 1 lingură chimen măcinat
- 1 bucată Ardei roșu
- 2 bucată Roșii
- 1⁄2 l Bere neagră
- 2 linguri Muștar cu boabe grosiere
- 2 linguri Făină simplă
- sare și piper negru
- apă
Ultimele broșuri
Procedura
În uleiul bine încins se prăjește ceapa tocată mărunt, se adaugă usturoiul pisat și cubulețele de carne. Se prăjește bine carnea pe fiecare parte pentru a absorbi toate sucurile.
Când carnea este rumenită pe fiecare parte, se adaugă condimentele - sare, paprika, piper și chimen. Este important să adăugați paprika chiar acum. Dacă se adaugă mai devreme, va începe să se ardă și va da un gust neplăcut.
Se toarnă aproximativ jumătate din bere peste carnea prăjită și se adaugă ardeii roșii tocați, roșiile și muștarul. Se lasă să fiarbă la foc mic și se lasă să se evapore alcoolul din bere.
Se adaugă apoi restul de bere și se completează cu apă, astfel încât lichidul să fie chiar deasupra cărnii. Se fierbe tocănița la foc mediu timp de aproximativ 2 ore, amestecând după o oră.
Când carnea este moale, se adaugă starterul - făina dizolvată în apă, se lasă să fiarbă și se amestecă frecvent.