PUBLICITATE

Sursa :: brasovianu from Getty Images

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Carne de vită Adăugat la
  • 4 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 linguri Uleiuri Adăugat la
  • 1 Lingura Ardei dulce Adăugat la
  • 1 lingură chimen măcinat Adăugat la
  • 1 bucată Ardei roșu Adăugat la
  • 2 bucată Roșii Adăugat la
  • 12 l Bere neagră Adăugat la
  • 2 linguri Muștar cu boabe grosiere Adăugat la
  • 2 linguri Făină simplă Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

În uleiul bine încins se prăjește ceapa tocată mărunt, se adaugă usturoiul pisat și cubulețele de carne. Se prăjește bine carnea pe fiecare parte pentru a absorbi toate sucurile.

2. Pasul

Când carnea este rumenită pe fiecare parte, se adaugă condimentele - sare, paprika, piper și chimen. Este important să adăugați paprika chiar acum. Dacă se adaugă mai devreme, va începe să se ardă și va da un gust neplăcut.

3. Pasul

Se toarnă aproximativ jumătate din bere peste carnea prăjită și se adaugă ardeii roșii tocați, roșiile și muștarul. Se lasă să fiarbă la foc mic și se lasă să se evapore alcoolul din bere.

4. Pasul

Se adaugă apoi restul de bere și se completează cu apă, astfel încât lichidul să fie chiar deasupra cărnii. Se fierbe tocănița la foc mediu timp de aproximativ 2 ore, amestecând după o oră.

5. Pasul

Când carnea este moale, se adaugă starterul - făina dizolvată în apă, se lasă să fiarbă și se amestecă frecvent.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou