PUBLICITATE
Gutuie la cuptor
Această rețetă de gutuie coaptă este o modalitate excelentă de a pregăti fructele de gutui. Aceste fructe se pot fierbe, se pot coace, se pot transforma în jeleuri, budincă, se pot pune în plăcinte, etc.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- o gutuie
- 30 g zahăr alb
- 2 g Scorțișoară
- 30 g unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
5 min.
1. Pasul
Gutuia se taie în jumătate și se pune într-o tavă de copt. Se stropește cu un amestec de scorțișoară și zahăr.
2. Pasul
In mijlocul lor se adaugă untul, apoi se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 40 până la 50 de minute până când se înmoaie.
3. Pasul
Dupa ce este gata, o lasam să se răceasce și o servim ca atare sau cu o lingură de înghețatî sau frișcă.