PUBLICITATE

Gutuie la cuptor

Această rețetă de gutuie coaptă este o modalitate excelentă de a pregăti fructele de gutui. Aceste fructe se pot fierbe, se pot coace, se pot transforma în jeleuri, budincă, se pot pune în plăcinte, etc.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • o gutuie Adăugat la
  • 30 g zahăr alb Adăugat la
  • 2 g Scorțișoară Adăugat la
  • 30 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

5 min.
1. Pasul

Gutuia se taie în jumătate și se pune într-o tavă de copt. Se stropește cu un amestec de scorțișoară și zahăr.

2. Pasul

In mijlocul lor se adaugă untul, apoi se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 40 până la 50 de minute până când se înmoaie.

3. Pasul

Dupa ce este gata, o lasam să se răceasce și o servim ca atare sau cu o lingură de înghețatî sau frișcă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou