Sursa :: Congerdesign von Pixabay
Inimi de vafe pe un băț - rapid și ușor
Aceste napolitane pe băț sunt perfecte pentru petrecerile de aniversare a copiilor și pentru picnicuri și sunt întotdeauna un mare succes. Nu numai că arată adorabil, dar au și un gust minunat și sunt super ușor de preparat. Ele pot fi frumos decorate și personalizate, ceea ce este deosebit de amuzant pentru invitații mai tineri.
Ingrediente
- 200 g făină
- 2 Lingură de ceai praf de copt
- 1 Pinch sare
- 50 g zahăr
- 2 ouă
- 200 ml lapte
- 100 g unt topit
- 1 Lingură de ceai esență de vanilie
- 10 Bețe de lemn
Ultimele broșuri
Procedura
În primul rând, preîncălziți aparatul de gătit vafe.
Sfatul meu: eu folosesc un aparat de făcut vafe special conceput pentru vafe pe băț, dar puteți folosi și un aparat de făcut vafe obișnuit și să introduceți bețele după coacere, în timp ce vafele sunt încă calde și adaptabile.
Într-un castron mare, se amestecă făina, praful de copt, sarea și zahărul. Într-un alt castron, se bat împreună ouăle, laptele, untul topit și extractul de vanilie. Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați bine.
Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare aparat de făcut vafe. Apăsați cu grijă cu un ciocan de lemn în centrul formei de vafe și coaceți vafele conform instrucțiunilor de pe forma de vafe.
Se repetă procesul până când se folosește tot aluatul. Lăsați vafele să se răcească puțin și apoi decorați-le după cum doriți.