PUBLICITATE
Inimioare cu zmeură
Toate ingredientele se amestecă împreună și se bat. Aluatul se toarnă într-o formă de silicon și se introduce în cuptorul preîncălzit. Coacem la 175/30 de minute.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 200 g Ricotta sau brânză de vaci fină
- 1 Ou
- Mână plină Cireșe proaspete
- sau înghețat liofilizat
- 1⁄2 linguri Sirop de orez, miere, zahăr sau alt îndulcitor
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Amestecăm toate ingredientele împreună și le mixăm. Turnăm aluatul într-o formă de silicon și o introducem în cuptorul preîncălzit. Coacem la 175/30 minute.
2. Pasul
Inimioarele sunt moi. Din cantitatea dată, am obținut 7 inimioare.
3. Pasul
Inimioarele sunt adecvate de la un an, după introducerea brânzeturilor. Zmeura poate fi înlocuită și cu căpșuni.
4. Pasul
Poftă bună!