PUBLICITATE

Inimioare cu zmeură

Toate ingredientele se amestecă împreună și se bat. Aluatul se toarnă într-o formă de silicon și se introduce în cuptorul preîncălzit. Coacem la 175/30 de minute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 200 g Ricotta sau brânză de vaci fină Adăugat la
  • 1 Ou Adăugat la
  • Mână plină Cireșe proaspete Adăugat la
  • sau înghețat liofilizat Adăugat la
  • 12 linguri Sirop de orez, miere, zahăr sau alt îndulcitor Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele împreună și le mixăm. Turnăm aluatul într-o formă de silicon și o introducem în cuptorul preîncălzit. Coacem la 175/30 minute.

2. Pasul

Inimioarele sunt moi. Din cantitatea dată, am obținut 7 inimioare.

3. Pasul

Inimioarele sunt adecvate de la un an, după introducerea brânzeturilor. Zmeura poate fi înlocuită și cu căpșuni.

4. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou