Sursa :: teoyeekhai for Adobe Stock
Jumble de morcovi de casă
Acest amestec de morcovi este o mâncare absolut reconfortantă și una dintre mâncărurile mele preferate pe care îmi place să o fac din nou și din nou. Nu numai că este sănătos și delicios, dar este și incredibil de rapid și ușor de făcut - perfect pentru orice zi a săptămânii!
Ingrediente
- 1 kg scavenger
- 500 g Cartofi
- 2 mare ceapă
- 100 ml bulion de legume
- 100 g bacon
- 1 Lingură unt
- sare și piper
- Ceapă de primăvară tocată mărunt
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi se spală bine morcovii și cartofii și apoi se curăță de coajă. Vă recomand să folosiți un decojitor bun, deoarece astfel munca este mult mai ușoară. Apoi, tăiați morcovii și cartofii în cuburi mici.
Apoi, se taie ceapa în cubulețe și se prăjește împreună cu baconul într-o tigaie mare până când devine translucidă și baconul este crocant. Ador mirosul de șuncă și ceapă prăjite - umple bucătăria cu o atmosferă atât de confortabilă!
Acum adăugați morcovii și cartofii în tigaie și adăugați stocul de legume. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Verificați din când în când pentru a vedea dacă sunt moi. Mie îmi plac morcovii și cartofii un pic al dente, dar îi puteți găti cât de moi doriți.
Când morcovii și cartofii sunt fierți, se zdrobesc cu grijă în tigaie cu ajutorul unui piure de cartofi. Aveți grijă să nu faceți totul piure - mizeria trebuie să aibă încă bucăți.
În cele din urmă, se adaugă untul și se amestecă bine. Se asezonează amestecul de morcovi cu sare și piper și se presară ceapa de primăvară tocată. Untul adaugă o notă de bogăție, iar ceapa proaspătă de primăvară oferă o culoare frumoasă și o aromă delicioasă.