Sursa :: cookedphotos from Getty Images Signature
Kofta kebab
Kofta kebab este un fel de mâncare exotică cu rădăcini în bucătăria din Orientul Mijlociu. Se caracterizează printr-o aromă intensă, care îți taie respirația și care se potrivește perfect cu sosul ușor picant.
Ingrediente
- 800 g Carne tocată de miel
- 1 buc ceapă mare
- 4 dinți Usturoi
- 1 linguriță Săruri
- 1 linguriță piper
- 1 linguriță Scorțișoară
- 1 linguriță Semințe de coriandru
- 1 linguriță Piper cayenne
- 2 linguri Mentă proaspătă
- 2 linguri pătrunjel proaspăt
- 2 linguri Uleiuri de măsline
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a toca mărunt ceapa și usturoiul. Apoi amestecați într-un bol carnea tocată, ceapa și usturoiul tocate și toate condimentele și ierburile.
Când pregătiți carnea, nu uitați să o amestecați bine - uniformitatea amestecului este esențială pentru a obține o consistență perfectă a kebaburilor.
Modelarea kebaburilor depinde de imaginația dumneavoastră. În Orientul Mijlociu le modelează în chiftele alungite. Veți avea nevoie de aproximativ 2 linguri de carne pentru fiecare kebab.
După ce s-au format kebaburile, puneți-le într-o tigaie încinsă cu 2 linguri de ulei de măsline.