PUBLICITATE

Sursa :: cookedphotos from Getty Images Signature

Kofta kebab

Kofta kebab este un fel de mâncare exotică cu rădăcini în bucătăria din Orientul Mijlociu. Se caracterizează printr-o aromă intensă, care îți taie respirația și care se potrivește perfect cu sosul ușor picant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 800 g Carne tocată de miel Adăugat la
  • 1 buc ceapă mare Adăugat la
  • 4 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță Săruri Adăugat la
  • 1 linguriță piper Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 linguriță Semințe de coriandru Adăugat la
  • 1 linguriță Piper cayenne Adăugat la
  • 2 linguri Mentă proaspătă Adăugat la
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt Adăugat la
  • 2 linguri Uleiuri de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a toca mărunt ceapa și usturoiul. Apoi amestecați într-un bol carnea tocată, ceapa și usturoiul tocate și toate condimentele și ierburile.

2. Pasul

Când pregătiți carnea, nu uitați să o amestecați bine - uniformitatea amestecului este esențială pentru a obține o consistență perfectă a kebaburilor.

3. Pasul

Modelarea kebaburilor depinde de imaginația dumneavoastră. În Orientul Mijlociu le modelează în chiftele alungite. Veți avea nevoie de aproximativ 2 linguri de carne pentru fiecare kebab.

4. Pasul

După ce s-au format kebaburile, puneți-le într-o tigaie încinsă cu 2 linguri de ulei de măsline.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou