PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích je skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat sladko-kyselou kombinaci chutí. Tohle kuře se peče v troubě s čerstvými pomeranči a zvláštní směsí koření.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pui

  • 1 bucată pui Adăugat la

Marinată

  • 3 Bucăți Portocale Adăugat la
  • 2 Linguri miere Adăugat la
  • 2 linguri rozmarin uscat Adăugat la
  • 1 Lingura Cimbru uscat Adăugat la
  • 1 Lingura Săruri Adăugat la
  • 1 Lingura Piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius.

2. Pasul

Curățați și uscați puiul cu un prosop de hârtie.

3. Pasul

Creați o marinadă din sucul a două portocale, miere, rozmarin, cimbru, sare și piper.

4. Pasul

Învelește puiul în marinadă și așază-l în tava de copt.

5. Pasul

Se presară cu restul de portocală tăiată felii.

6. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute, până când puiul devine auriu și sucurile curg clar.

7. Pasul

Se lasă puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou