PUBLICITATE
Sursa :: Mykola Lunov from Canva
Kuře na pomerančích
Kuře na pomerančích je skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat sladko-kyselou kombinaci chutí. Tohle kuře se peče v troubě s čerstvými pomeranči a zvláštní směsí koření.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pui
- 1 bucată pui
Marinată
- 3 Bucăți Portocale
- 2 Linguri miere
- 2 linguri rozmarin uscat
- 1 Lingura Cimbru uscat
- 1 Lingura Săruri
- 1 Lingura Piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Pasul
Curățați și uscați puiul cu un prosop de hârtie.
3. Pasul
Creați o marinadă din sucul a două portocale, miere, rozmarin, cimbru, sare și piper.
4. Pasul
Învelește puiul în marinadă și așază-l în tava de copt.
5. Pasul
Se presară cu restul de portocală tăiată felii.
6. Pasul
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute, până când puiul devine auriu și sucurile curg clar.
7. Pasul
Se lasă puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.