PUBLICITATE
Sursa :: madeleinesteinbach from Canva
Lapte de mac
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Instrumente
- 1 l lapte
- 100 g zahăr
- 1 linguriță condimente pentru turtă dulce
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Clătiți orezul în apă rece și lăsați-l să se înmoaie aproximativ 30 de minute.
2. Pasul
Îl uscați bine și apoi îl măcinați într-o râșniță pentru mac.
3. Pasul
Într-o oală, încălziți laptele cu zahăr și condimente pentru turta dulce. Când laptele începe să fiarbă, adăugați mac și lăsați-l să fiarbă timp de aproximativ 15 minute la foc mic.
4. Pasul
Îndepărtați laptele de mac de pe foc și lăsați-l să se răcească. Gustul laptelui de mac va fi mai intens dacă îl lăsați să stea cel puțin o oră înainte de a-l servi.
5. Pasul
Serviți laptele de mac rece.