PUBLICITATE

Sursa :: madeleinesteinbach from Canva

Lapte de mac

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Instrumente Adăugat la
  • 1 l lapte Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță condimente pentru turtă dulce Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Clătiți orezul în apă rece și lăsați-l să se înmoaie aproximativ 30 de minute.

2. Pasul

Îl uscați bine și apoi îl măcinați într-o râșniță pentru mac.

3. Pasul

Într-o oală, încălziți laptele cu zahăr și condimente pentru turta dulce. Când laptele începe să fiarbă, adăugați mac și lăsați-l să fiarbă timp de aproximativ 15 minute la foc mic.

4. Pasul

Îndepărtați laptele de mac de pe foc și lăsați-l să se răcească. Gustul laptelui de mac va fi mai intens dacă îl lăsați să stea cel puțin o oră înainte de a-l servi.

5. Pasul

Serviți laptele de mac rece.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou