Lasagne cu pui
Lasagne tradițională, dar în loc de carne tocată are bucăți de pui.
Ingrediente
Sos
- 2 ks ceapă
- 2 cuișoare usturoi
- 500 g carne de pui
- 400 g sos de roșii
- 1 ro Plante uscate
- 1⁄2 linguriță sare și piper
Lasagna
- 9 scrisori lasagna
- 200 g mozzarella
- 50 g parmezan
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați ceapa și usturoiul și prăjiți-le într-o tigaie până când se aurizează.
Adăugați carnea de pui tăiată și prăjiți-o până când este complet gătită.
Adăugați sosul de roșii, ierburile uscate, sarea și piperul. Fierbeți 20 de minute.
Răspândiți un sfert din sos pe fundul tăvii. Peste acesta așezați 3 foi de lasagna, apoi un alt sfert din sos și presărați mozzarella. Repetați stratificarea până când toate ingredientele sunt folosite. Ultimul strat ar trebui să fie sos și brânză.
Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute. Apoi presăram cu parmezan și coacem încă 10 minute sau până când brânza este topită și auriu.
Lăsați lasagna să se răcească puțin înainte de a o servi.