PUBLICITATE

Lasagne cu pui

Lasagne tradițională, dar în loc de carne tocată are bucăți de pui.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Sos

  • 2 ks ceapă Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 500 g carne de pui Adăugat la
  • 400 g sos de roșii Adăugat la
  • 1 ro Plante uscate Adăugat la
  • 12 linguriță sare și piper Adăugat la

Lasagna

  • 9 scrisori lasagna Adăugat la
  • 200 g mozzarella Adăugat la
  • 50 g parmezan Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați ceapa și usturoiul și prăjiți-le într-o tigaie până când se aurizează.

2. Pasul

Adăugați carnea de pui tăiată și prăjiți-o până când este complet gătită.

3. Pasul

Adăugați sosul de roșii, ierburile uscate, sarea și piperul. Fierbeți 20 de minute.

4. Pasul

Răspândiți un sfert din sos pe fundul tăvii. Peste acesta așezați 3 foi de lasagna, apoi un alt sfert din sos și presărați mozzarella. Repetați stratificarea până când toate ingredientele sunt folosite. Ultimul strat ar trebui să fie sos și brânză.

5. Pasul

Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute. Apoi presăram cu parmezan și coacem încă 10 minute sau până când brânza este topită și auriu.

6. Pasul

Lăsați lasagna să se răcească puțin înainte de a o servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou