PUBLICITATE

Sursa :: gaffera via Getty Images

Legume cu fenicul si morcovi

Un fel de mâncare de legume delicios și sănătos, care poate fi servit ca garnitură sau fel principal. Combinația de fenicul și morcovi aduce un gust unic pe masă, completat de o notă de lămâie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 2 Bucată Bulbi de fenicul Adăugat la
  • 4 Bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 Bucată lămâie Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la

Condimente

  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați feniculul și morcovii și tăiați-le în felii subțiri. Stoarceți lămâia și puneți sucul deoparte.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați feniculul și morcovii și prăjiți timp de 10 minute, amestecând ocazional.

3. Pasul

Stropiți sucul de lămâie peste legume și asezați cu sare și piper. Lăsați să fiarbă încă 5 minute, până când legumele sunt moi.

4. Pasul

Serviți amestecul de fenicul și morcovi cald ca garnitură sau fel principal.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou