PUBLICITATE
Mămăligă delicioasă în doar 15 minute
Descoperă secretul unei mămăligi perfecte, crocante la exterior și cremoase la interior, în doar câteva minute. Aromată și savuroasă, această rețetă tradițională românească te va surprinde prin simplitatea ei.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 cană făină de porumb
- 3 căni apă
- 1 lingură unt sau ulei
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Încingeți apa într-un vas mare, adăugați sarea și untul sau uleiul și amestecați până se topește complet. Adăugați făina de porumb treptat, amestecând continuu cu un tel sau o lingură de lemn.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Continuați să amestecați până când amestecul începe să se îngroașe și să formeze cocoloașe. Reduceți focul și continuați să amestecați până când amestecul devine o pastă groasă și lipicioasă. Acoperiți vasul și lăsați mămăliga să stea câteva minute pentru a se înmuia.
Sursa :: Youtube