PUBLICITATE
Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă
Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingrediente
- 120 g biscuiți cu unt
- 60 g unt
Cremă
- 400 g Brânză cremoasă
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 ks ou
- 100 g smântână acră
- coajă de lămâie
- Ciocolata alba pentru glazura
- a Căpșuni fulgi de migdale pentru decor
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Amestecăm biscuiții de unt zdrobiți cu untul topit.
2. Pasul
Întâi amestecăm brânza cremoasă cu smântâna acră și zahărul pudră, apoi adăugăm oul și puțină coajă de lămâie.
3. Pasul
Ne pregătim coșurile pentru muffins. Eu am folosit din silicon. În fundul fiecărui coș punem 1 lingură de pesmet și îl nivelăm. Apoi punem 2 linguri de cremă. Va depinde și de mărimea coșurilor pe care le folosim. Le punem pe tavă și le coacem timp de 22-25 de minute la 160 de grade Celsius. Le lăsăm să se răcească în cuptorul ușor deschis.
4. Pasul
Decorați-le, răcite, cu ciocolată topită și fructe.