PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Morcovi prăjiți cu miere perfectă și ușoară

Această garnitură clasică este întotdeauna un succes în casa mea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 lb De morcovi Adăugat la
  • 2 tbls de ulei de măsline Adăugat la
  • 2 tbls de miere Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper negru după gust Adăugat la
  • 2 tbls De pătrunjel proaspăt, tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

În primul rând, preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aceasta este temperatura perfectă pentru a obține o culoare frumoasă pe morcovi și pentru a-i face fragezi.

2. Pasul

Se decojesc morcovii și se taie uniform în bucăți de 5 cm. Dimensiunile uniforme vor asigura o gătire uniformă.

3. Pasul

Într-un castron, combinați morcovii, uleiul de măsline, mierea, sarea și piperul. Ca un sfat, amestecați cu mâinile pentru a acoperi bine morcovii.

4. Pasul

Întindeți uniform morcovii acoperiți pe o foaie de copt. Aveți grijă să nu aglomerați foaia de copt; trebuie să existe spațiu între bucăți pentru a obține o prăjire frumoasă și uniformă.

5. Pasul

Prăjiți morcovii în cuptorul preîncălzit timp de 25-30 de minute, deschizând la jumătatea drumului pentru a întoarce morcovii pentru o rumenire uniformă. Ar trebui să iasă aurii și ușor caramelizați.

6. Pasul

În cele din urmă, ornați morcovii copți cu pătrunjel proaspăt tocat pentru un strop de culoare și o aromă suplimentară.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou