Sursa :: pixelshot from Canva
Muffins cu zmeură
O rețetă simplă și rapidă pentru muffins dulci cu zmeură, care sunt un supliment grozav la micul dejun sau pentru gustarea copiilor.
Ingrediente
- 21⁄2 căni făină autogresată
- 2 lingurițe Pudră de copt
- 1⁄2 lingurițe bicarbonat de sodiu
- 1⁄4 linguriță sare
- 1 ceașcă zahăr
- 150 g unt
- 2 bucată ouă
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 ceașcă Brânză de vaci moale
- 2 căni zmeură
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă de muffin pentru 12 bucăți, pe care o veți căptuși cu coșulețe de hârtie.
Într-un castron, amestecați toate ingredientele uscate: făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și zahăr.
Într-un alt castron, amestecați toate ingredientele umede: untul topit, ouăle, extractul de vanilie și brânză moale.
Amestecați ingredientele uscate într-un castron cu cele umede și asigurați-vă că aluatul este amestecat uniform.
În cele din urmă, amestecați zmeura în aluat.
Împărțiți aluatul în forma de muffin pregătită și coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când muffinii sunt aurii și coapte.
Lăsați briosele să se răcească pe grătar, apoi le puteți servi.