Sursa :: SGAFotoStudio from Getty Images
Omletă spaniolă de cartofi
Rețetă pentru o omletă spaniolă gustoasă de cartofi, perfectă pentru cină. Proporția fină de cartofi, ceapă și ouă conferă acestui fel de mâncare acea adevărată și irezistibilă aromă spaniolă.
Ingrediente
- 800 g Cartof
- 1 bucată The Onion
- 6 bucată ouă
- ulei pentru prăjit
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Se curăță cartofii de coajă și se taie în felii subțiri. Acesta este un pas important, cartofii tăiați în felii subțiri se vor găti mai bine și vor fi mai moi.
Se taie ceapa în felii subțiri.
Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă cartofii. Prăjiți-i până când sunt moi. Amestecați-i în mod regulat pentru a nu se arde.
Adăugați ceapa la cartofi și prăjiți-o încă 5 minute.
Între timp, se sparg ouăle într-un castron, se adaugă sare și piper după gust.
Se scurg cartofii și ceapa și se adaugă la ouă. Se amestecă bine.
Se toarnă amestecul înapoi în tavă și se coace la foc mic. După 10 minute, întoarceți cu grijă omleta. Puteți folosi o farfurie pentru a o transfera mai întâi și apoi să o întoarceți în tigaie.
Continuați să coaceți încă 10 minute. Omleta trebuie să fie fermă, dar încă ușor moale în interior.