PUBLICITATE

Sursa :: SGAFotoStudio from Getty Images

Omletă spaniolă de cartofi

Rețetă pentru o omletă spaniolă gustoasă de cartofi, perfectă pentru cină. Proporția fină de cartofi, ceapă și ouă conferă acestui fel de mâncare acea adevărată și irezistibilă aromă spaniolă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Cartof Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 6 bucată ouă Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se curăță cartofii de coajă și se taie în felii subțiri. Acesta este un pas important, cartofii tăiați în felii subțiri se vor găti mai bine și vor fi mai moi.

2. Pasul

Se taie ceapa în felii subțiri.

3. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă cartofii. Prăjiți-i până când sunt moi. Amestecați-i în mod regulat pentru a nu se arde.

4. Pasul

Adăugați ceapa la cartofi și prăjiți-o încă 5 minute.

5. Pasul

Între timp, se sparg ouăle într-un castron, se adaugă sare și piper după gust.

6. Pasul

Se scurg cartofii și ceapa și se adaugă la ouă. Se amestecă bine.

7. Pasul

Se toarnă amestecul înapoi în tavă și se coace la foc mic. După 10 minute, întoarceți cu grijă omleta. Puteți folosi o farfurie pentru a o transfera mai întâi și apoi să o întoarceți în tigaie.

8. Pasul

Continuați să coaceți încă 10 minute. Omleta trebuie să fie fermă, dar încă ușor moale în interior.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou