PUBLICITATE

Sursa :: ivanmateev from Getty Images signature

Ouă umplute

O delicatesă tradițională pe care o putem pregăti în câteva minute și care încântă fiecare invitat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Umplutură

  • 8 ks ouă Adăugat la
  • 4 ro maioneză Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ro Muștar Adăugat la

Pentru decorare

  • 1 ks Ardei Adăugat la
  • 4 ks Bucăți de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Fierbeți ouăle în apă clocotită până se întăresc, aproximativ 10 - 12 minute și lăsați-le să se răcească.

2. Pasul

Tăiați ouăle pe jumătate și scoateți gălbenușurile.

3. Pasul

Amestecă gălbenușurile, maioneza, muștarul și ceapa tăiată mărunt într-un bol și condimentează cu sare și piper.

4. Pasul

Umpleți ouăle cu cremă și lăsați-le să se răcească înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou