PUBLICITATE
Sursa :: ivanmateev from Getty Images signature
Ouă umplute
O delicatesă tradițională pe care o putem pregăti în câteva minute și care încântă fiecare invitat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Umplutură
- 8 ks ouă
- 4 ro maioneză
- 1 ks The Onion
- 2 ro Muștar
Pentru decorare
- 1 ks Ardei
- 4 ks Bucăți de pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Fierbeți ouăle în apă clocotită până se întăresc, aproximativ 10 - 12 minute și lăsați-le să se răcească.
2. Pasul
Tăiați ouăle pe jumătate și scoateți gălbenușurile.
3. Pasul
Amestecă gălbenușurile, maioneza, muștarul și ceapa tăiată mărunt într-un bol și condimentează cu sare și piper.
4. Pasul
Umpleți ouăle cu cremă și lăsați-le să se răcească înainte de servire.