PUBLICITATE

Ovăz copt Raffaello

Mic dejun excelent

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 110 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 400 ml lapte Adăugat la
  • 1 linguriță semințe de in Adăugat la
  • 3 ro nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 60 g ciocolată albă Adăugat la
  • 1 Articolul Feliile de migdale Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Punem lapte la încălzit pe plită. Când este fierbinte, îl luăm de pe foc, adăugăm fulgi de ovăz, nucă de cocos, semințe de in și fulgi de migdale.

2. Pasul

Lăsăm să stea 4-5 minute pentru ca fulgii de ovăz să se înmoaie și să se umfle. Amestecăm bine totul și îl punem în recipiente pentru copt. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 C aproximativ 15 minute.

3. Pasul

Ornăm cu ciocolată topită, fulgi de migdale, cocos ras și Rafaello.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou