PUBLICITATE
Ovăz copt Raffaello
Mic dejun excelent
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 110 g fulgi de ovăz
- 400 ml lapte
- 1 linguriță semințe de in
- 3 ro nucă de cocos rasă
- 60 g ciocolată albă
- 1 Articolul Feliile de migdale
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Punem lapte la încălzit pe plită. Când este fierbinte, îl luăm de pe foc, adăugăm fulgi de ovăz, nucă de cocos, semințe de in și fulgi de migdale.
2. Pasul
Lăsăm să stea 4-5 minute pentru ca fulgii de ovăz să se înmoaie și să se umfle. Amestecăm bine totul și îl punem în recipiente pentru copt. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 C aproximativ 15 minute.
3. Pasul
Ornăm cu ciocolată topită, fulgi de migdale, cocos ras și Rafaello.