PUBLICITATE
Sursa :: vm2002 from Canva
Pâine de casă pufoasă
Savurați gustul de pâine de casă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 500 g făină simplă specială
- 1 ambalare Drojdie uscată
- 1 Articolul zahăr
- 2 Articolul Sare
- 350 ml Apă caldă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați toate ingredientele uscate.
2. Pasul
Adăugați apă caldă și amestecați până când se formează un aluat neted.
3. Pasul
Lăsați aluatul să crească timp de 1 până la 2 ore sau până când își dublează dimensiunea.
4. Pasul
După fermentare, amestecați aluatul, puneți-l pe tava de copt și lăsați-l să fermenteze puțin mai mult.
5. Pasul
Coacem pâinea 40 de minute sau până când devine frumos de aur.
6. Pasul
După coacere, îl lăsăm să se răcească pe grătar.