PUBLICITATE

Sursa :: vm2002 from Canva

Pâine de casă pufoasă

Savurați gustul de pâine de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ambalare Drojdie uscată Adăugat la
  • 1 Articolul zahăr Adăugat la
  • 2 Articolul Sare Adăugat la
  • 350 ml Apă caldă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecați toate ingredientele uscate.

2. Pasul

Adăugați apă caldă și amestecați până când se formează un aluat neted.

3. Pasul

Lăsați aluatul să crească timp de 1 până la 2 ore sau până când își dublează dimensiunea.

4. Pasul

După fermentare, amestecați aluatul, puneți-l pe tava de copt și lăsați-l să fermenteze puțin mai mult.

5. Pasul

Coacem pâinea 40 de minute sau până când devine frumos de aur.

6. Pasul

După coacere, îl lăsăm să se răcească pe grătar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou