PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Couleur

Pâine de casă

O pâine de casă gustoasă și parfumată pe care o puteți pregăti acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g făină autogresată Adăugat la
  • 320 ml apă Adăugat la
  • 10 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 10 g Sare Adăugat la
  • 10 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pregătirea drojdiei: Puneți drojdia, zahărul și puțină apă caldă într-un castron mic. Amestecați și lăsați să crească timp de 15 minute.

2. Pasul

Pregătirea aluatului: Adăugați făină și sare într-un castron mare. Adăugați drojdie și restul de apă. Amestecați și frământați aluatul până devine neted.

3. Pasul

Fermentare: Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați aluatul să dospească într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore, sau până când volumul aluatului se dublează.

4. Pasul

Coacere: Încălziți cuptorul la 220°C. Treceți aluatul pe o tavă mântuită cu hârtie de copt și lăsați să se coacă aproximativ 30 de minute, sau până când pâinea este frumos aurie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou