PUBLICITATE
Sursa :: neillangan from Canva
Pâine fără gluten și fără drojdie
Această rețetă de pâine fără gluten și fără a folosi drojdie este ideală pentru persoanele cu celiacie, intoleranță la gluten sau pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă la pâinea tradițională.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g Făină fără gluten
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță suc de lămâie
- 1 Articolul ulei de măsline
- 250 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți formularul de copt.
2. Pasul
În vas, amestecați făina fără gluten și bicarbonatul de sodiu.
3. Pasul
Adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline și apa, și amestecați până când obțineți un aluat neted.
4. Pasul
Așezați frecvent în forma de copt și coaceți aproximativ 40 de minute.
5. Pasul
Lăsați pâinea să se răcească înainte de a o tăia.