PUBLICITATE

Sursa :: neillangan from Canva

Pâine fără gluten și fără drojdie

Această rețetă de pâine fără gluten și fără a folosi drojdie este ideală pentru persoanele cu celiacie, intoleranță la gluten sau pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă la pâinea tradițională.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 1 linguriță suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 250 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți formularul de copt.

2. Pasul

În vas, amestecați făina fără gluten și bicarbonatul de sodiu.

3. Pasul

Adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline și apa, și amestecați până când obțineți un aluat neted.

4. Pasul

Așezați frecvent în forma de copt și coaceți aproximativ 40 de minute.

5. Pasul

Lăsați pâinea să se răcească înainte de a o tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou