PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ICEh4UA79eMSI9HvcAN4/bd7c37a6819a89a5282c1d312c0c3b.jpeg)
Sursa :: Pixabay: Couleur
Pâine irlandeză casnică fără drojdie
Această pâine tradițională irlandeză este simplu de preparat și nu necesită drojdie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 400 g De făină integrală
- 100 g Zahăr brun
- 1 linguriță Sodă de bicarbonat pentru ceai
- 1 linguriță Sare
- 500 ml iaurt alb
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
70 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 °C și pregătiți tava.
2. Pasul
Într-un vas, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
3. Pasul
Adăugați lapte acru și amestecați.
4. Pasul
Deseori întindeți pe o placă presărată cu făină și formați într-un model rotund.
5. Pasul
Puneți aluatul în tava pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45-50 de minute.