PUBLICITATE

Pasta de carne pentru toast-uri

Pasta de carne gustosă și aromatică este ideală pentru micul dejun sau prânzul rapid. Este ușor de pregătit și cu siguranță va încânta papilele gustative ale tuturor iubitorilor de carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Unt de carne

  • 500 g Carne (de vită sau de porc) Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 2 ro Muștar Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 2 ro De supă de carne Adăugat la
  • 1 Articolul Pământ Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la

Prajituri

  • 8 ks Felii de pâine Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Carnea se fierbe în apă ușor sărată, aproximativ 30 de minute.

2. Pasul

Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le în bucăți mici.

3. Pasul

Topiți untul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocat. Prăjiți până când ceapa începe să se îndoaie.

4. Pasul

Apoi adăugați carnea, muștarul, bulionul de carne, sarea și piperul negru. Amestecați și lăsați să fiarbă la foc mediu timp de 15 minute.

5. Pasul

După ce a trecut acest timp, scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească ușor. Apoi, puneți amestecul în blender și amestecați până când obțineți o pastă netedă.

6. Pasul

În acest timp, pregătiți crutoanele. Stropiți felii de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline și coaceți-le până devin auriu într-un cuptor preîncălzit la 200°C.

7. Pasul

În cele din urmă, întindeți pateul de carne pe toast și serviți. Pateul de carne pe toast este gata. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou