Pasta de carne pentru toast-uri
Pasta de carne gustosă și aromatică este ideală pentru micul dejun sau prânzul rapid. Este ușor de pregătit și cu siguranță va încânta papilele gustative ale tuturor iubitorilor de carne.
Ingrediente
Unt de carne
- 500 g Carne (de vită sau de porc)
- 1 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
- 2 ro Muștar
- 100 g Unt
- 2 ro De supă de carne
- 1 Articolul Pământ
- 1 Articolul Piper negru
Prajituri
- 8 ks Felii de pâine
- 2 ro Ulei de măsline
Ultimele broșuri
Procedura
Carnea se fierbe în apă ușor sărată, aproximativ 30 de minute.
Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le în bucăți mici.
Topiți untul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocat. Prăjiți până când ceapa începe să se îndoaie.
Apoi adăugați carnea, muștarul, bulionul de carne, sarea și piperul negru. Amestecați și lăsați să fiarbă la foc mediu timp de 15 minute.
După ce a trecut acest timp, scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească ușor. Apoi, puneți amestecul în blender și amestecați până când obțineți o pastă netedă.
În acest timp, pregătiți crutoanele. Stropiți felii de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline și coaceți-le până devin auriu într-un cuptor preîncălzit la 200°C.
În cele din urmă, întindeți pateul de carne pe toast și serviți. Pateul de carne pe toast este gata. Poftă bună!