PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Pasta de pește

O excelentă pastă de pește, ideală pentru pâine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 konzerva Ton în ulei Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 ro maioneză Adăugat la
  • 12 ks lămâie Adăugat la
  • 1 ro mărar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Fierbe ouăle până sunt tari și lasă-le să se răcească.

2. Pasul

Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le mărunt. Prajiți ceapa într-o tigaie cu puțin ulei, până devine translucidă. Adăugați usturoiul și prăjiți-l puțin mai mult.

3. Pasul

Scurgeti bine tonul din conserva si zdrobiti-l cu furculita in bucati mai mici.

4. Pasul

Amestecați într-un bol tonul, ceapa prăjită cu usturoi, mărarul tocat mărunt și maioneza. Gustați și adăugați sare și condimente după gust.

5. Pasul

Curățăm ouăle și le dăm pe răzătoare. Le adăugăm în amestecul de pește și amestecăm.

6. Pasul

La final, adăugăm sucul de la jumătate de lămâie și amestecăm din nou totul. Servim răcit.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou