PUBLICITATE

Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva

Pasta de roșii pentru toast

Această pastă de roșii simplă și rapidă este ideală pentru toast sau ca garnitură pentru felurile principale. Are un gust delicios și este plină de vitamine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Unsoare

  • 4 bucată Roșii Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată ceapă roșie Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 bucată busuioc proaspăt Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la

Prajituri

  • 4 bucată Baghetă Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 cuișoare usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline. Adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt, prăjiți până se auriu.

2. Pasul

Adăugați roșiile tăiate cuburi, sare, piper și frunze de busuioc. Gătiți pe foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când roșiile se descompun complet.

3. Pasul

Pregătiți crutoanele: Tăiați bagheta în felii subțiri, ungeți cu ulei de măsline și coaceți în cuptor până se auriu. Ungeți crutoanele încă fierbinți cu un cățel de usturoi pentru mai multă savoare.

4. Pasul

Răspândiți pasta de roșii finisată pe pâine prăjită. Serviți imediat. Acest sos de roșii este de asemenea grozav ca o garnitură pentru carne sau pește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou