Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Pasta de roșii pentru toast
Această pastă de roșii simplă și rapidă este ideală pentru toast sau ca garnitură pentru felurile principale. Are un gust delicios și este plină de vitamine.
Ingrediente
Unsoare
- 4 bucată Roșii
- 2 ro ulei de măsline
- 1 bucată ceapă roșie
- 2 cuișoare usturoi
- 1 bucată busuioc proaspăt
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul Piper negru
Prajituri
- 4 bucată Baghetă
- 2 ro ulei de măsline
- 1 cuișoare usturoi
Ultimele broșuri
Procedura
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline. Adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt, prăjiți până se auriu.
Adăugați roșiile tăiate cuburi, sare, piper și frunze de busuioc. Gătiți pe foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când roșiile se descompun complet.
Pregătiți crutoanele: Tăiați bagheta în felii subțiri, ungeți cu ulei de măsline și coaceți în cuptor până se auriu. Ungeți crutoanele încă fierbinți cu un cățel de usturoi pentru mai multă savoare.
Răspândiți pasta de roșii finisată pe pâine prăjită. Serviți imediat. Acest sos de roșii este de asemenea grozav ca o garnitură pentru carne sau pește.