Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Pasta de roșii
Această răcoritoare pastă cu câteva ingrediente simple aduce gustul verii în bucătăria ta. Excelentă pentru toast, ca dip pentru bastonașe de legume sau ca garnitură pentru sandwich-uri.
Ingrediente
- 6 ks Roșii
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ro ulei de măsline
- 15 g busuioc proaspăt
- 1 Articolul sare
- 1⁄2 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătiți ingredientele. Clătiți roșiile cu apă și tăiați-le cubulețe. Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie, adăugați ceapa tocată și usturoiul. Gătiți până când ceapa devine transparentă.
Adăugați roșiile tocate, sare și piper. Fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute, până când roșiile se descompun și apa se reduce.
Adăugați busuioc proaspăt și fierbeți încă 2 minute.
Introduceți amestecul în mixer și mixați până devine neted. Atenție, un mixer rapid poate încălzi amestecul, așa că fiți precaut atunci când deschideți capacul.