PUBLICITATE

Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva

Pasta de roșii

Această răcoritoare pastă cu câteva ingrediente simple aduce gustul verii în bucătăria ta. Excelentă pentru toast, ca dip pentru bastonașe de legume sau ca garnitură pentru sandwich-uri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 ks Roșii Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 15 g busuioc proaspăt Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 12 Articolul Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți ingredientele. Clătiți roșiile cu apă și tăiați-le cubulețe. Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline în tigaie, adăugați ceapa tocată și usturoiul. Gătiți până când ceapa devine transparentă.

3. Pasul

Adăugați roșiile tocate, sare și piper. Fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute, până când roșiile se descompun și apa se reduce.

4. Pasul

Adăugați busuioc proaspăt și fierbeți încă 2 minute.

5. Pasul

Introduceți amestecul în mixer și mixați până devine neted. Atenție, un mixer rapid poate încălzi amestecul, așa că fiți precaut atunci când deschideți capacul.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou