PUBLICITATE
Sursa :: RAvsky from Getty Images
Paste cu carne de pui și brânză
Paste delicioase și nutritive cu carne de pui în sos de brânză, pe care le puteți prepara în 30 de minute. Alegerea ideală pentru prânzurile zilnice sau cinele rapide.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 g paste
Carne de pui
- 2 Bucăți piept de pui
- 1 lingură piper negru măcinat
- 1 lingură Sare
Sos de branza
- 250 g Brânză topită
- 100 g brânză rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până ajung al dente. Strecurați și lăsați deoparte.
2. Pasul
Tăiați pieptul de pui în cuburi. Încălziți puțin ulei într-o tigaie și adăugați carnea. Sărați, piperati și prăjiți până devine aurie.
3. Pasul
În tigaie cu carne, adăugați sosul brut și încălziți-l. Dacă sosul este prea gros, puteți adăuga puțină apă de la fierberea pastelor.
4. Pasul
Amestecați pastele gătite cu sosul de brânză și carnea de pui. La final, presărați cu brânză rasă.
5. Pasul
Serviți cald. Poftă bună!