PUBLICITATE

Sursa :: frederique wacquier from Getty Images

Paste cu cotlet

Rețeta de paste cu cotlet este un fel de mâncare pe care îl vor adora toți iubitorii de carne și de bucătăria italiană.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Păpușă

  • 4 Bucăți Piept de pui Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Paste și sos

  • 400 grame paste Adăugat la
  • 2 Bucăți usturoi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 linguriță busuioc Adăugat la
  • 1 linguriță oregano Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți tigaia cu ulei de măsline la foc mediu. Condimentați mușchiul tăiat cu sare și piper, apoi adăugați-l în tigaie și prăjiți-l pe ambele părți.

2. Pasul

Gătește paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

3. Pasul

Între timp, prăjiți ceapa și usturoiul tocat fin pe o tigaie la foc mediu.

4. Pasul

Adăugați busuioc și oregano în tigaie. Lăsați sosul să fiarbă și apoi adăugați cotletul.

5. Pasul

Scurgeti pastele gata si adaugati-le in tigaie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou