PUBLICITATE
Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Paste cu cotlet
Rețeta de paste cu cotlet este un fel de mâncare pe care îl vor adora toți iubitorii de carne și de bucătăria italiană.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Păpușă
- 4 Bucăți Piept de pui
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Paste și sos
- 400 grame paste
- 2 Bucăți usturoi
- 1 bucată The Onion
- 1 linguriță busuioc
- 1 linguriță oregano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți tigaia cu ulei de măsline la foc mediu. Condimentați mușchiul tăiat cu sare și piper, apoi adăugați-l în tigaie și prăjiți-l pe ambele părți.
2. Pasul
Gătește paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3. Pasul
Între timp, prăjiți ceapa și usturoiul tocat fin pe o tigaie la foc mediu.
4. Pasul
Adăugați busuioc și oregano în tigaie. Lăsați sosul să fiarbă și apoi adăugați cotletul.
5. Pasul
Scurgeti pastele gata si adaugati-le in tigaie.