PUBLICITATE
Sursa :: ildipapp from Canva
Paste cu dovleac vegan
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 400 g spaghete
Sos de dovleac
- 1 Dovleac mic
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 buchet Estragon proaspăt
- 1 vârf de cuțit Sare
- 1 vârf de cuțit Piper măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Amestecă bine și deja poți să servești!
2. Pasul
Preîncălzește cuptorul la 220 °C
3. Pasul
Curățați dovleacul, tăiați-l în cuburi și puneți-l pe o tavă de copt. Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi sărați și piperați și coaceți-l aproximativ 20-25 de minute
4. Pasul
Fierbeți spaghetele în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj
5. Pasul
Când dovleacul s-a înmuiat deja, amesteca-l cu uleiul și tarhonul
6. Pasul
Strecoară pastele, apoi toarnă sosul de dovleac peste.
7. Pasul
Amestecă bine și deja poți să servești!