PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Paste cu smântână, carne și porumb
Aceasta este o rețetă delicioasă și rapidă pentru paste cu porumb, carne și smântână.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 300 g paste
- Porumb
- 200 ml cremă de gătit
- sare și piper
- apă
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătim pastele în apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lăsăm apa să se scurgă și punem pastele deoparte.
2. Pasul
Curățăm pieptul de pui, îl tăiem în benzi subțiri și îl sărăm.
3. Pasul
Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.
4. Pasul
Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm ceapa și usturoiul și le prăjim până când ceapa devine transparentă.
5. Pasul
Adăugăm pieptul de pui și prăjim până când carnea este complet gătită.
6. Pasul
Adăugăm porumb și smântână, amestecăm și lăsăm să fiarbă pe scurt.
7. Pasul
Adăugăm paste în tigaie, amestecăm bine pentru ca toate ingredientele să fie distribuite uniform și acoperite cu sos.