PUBLICITATE

Sursa :: littleclie from Getty Images

Paste cu somon afumat și sos de smântână

Această rețetă de paste cu somon afumat și sos de smântână este una dintre preferatele mele. O pregătesc destul de des pentru că este foarte gustoasă, rapidă și comod de preparat. Somonul adaugă savoare și nutriție preparatului, în timp ce sosul cremos adaugă o consistență cremoasă care completează perfect pastele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g Paste Adăugat la
  • 200 g Somon afumat Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • Ierburi pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se fierb pastele în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Vă recomand să adăugați puțin ulei și sare în apa clocotită pentru ca pastele să nu se lipească.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă usturoiul tocat fin.

3. Pasul

După un timp, adăugați somonul afumat tăiat în fâșii subțiri. Somonul trebuie să fie rumenit doar pentru scurt timp, la foc mediu, pentru a nu se usca.

4. Pasul

Apoi se toarnă smântâna în tigaie, se condimentează după gust și se lasă să dea în clocot.

5. Pasul

În cele din urmă, adăugați pastele fierte și scurse și amestecați totul bine.

6. Pasul

La final, puteți orna vasul cu pătrunjel sau ierburi aromatice și serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou