PUBLICITATE

Sursa :: luchezar from Getty Images Signature

Paste cu sos de cremă de roșii

Pastele cu sos de roșii și cremă sunt preferatele mele. Prepararea este foarte simplă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 4 ks Roșii Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • Ierburi aromatice după gust (busuioc, oregano) Adăugat la
  • Brânză rasă pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul. Scurgeți roșiile și tăiați-le în cuburi. Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță. Adăugați ceapa și usturoiul și sotați-le până se înmoaie.

2. Pasul

Adăugați roșiile tocate, sarea, piperul și ierburile aromatice și lăsați-le să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute. Roșiile trebuie să se înmoaie complet și să formeze o bază uniformă pentru sosul cu ceapă.

3. Pasul

Între timp, fierbeți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu am tendința de a găti pastele cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj, astfel încât să fie al dente.

4. Pasul

Adăugați crema de gătit la amestecul de roșii și amestecați. Dacă sosul este prea gros, puteți adăuga puțină apă de la fierberea pastelor.

5. Pasul

Se amestecă pastele fierte cu sosul și se lasă să fiarbă puțin pentru a combina aromele. Se presară cu cașcaval ras înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou