Sursa :: tetianachernykovaphotos from Canva
Paste cu spanac, roșii uscate și brânză
O rețetă simplă, dar gustoasă de paste cu spanac, roșii uscate și brânză. Ideal pentru un prânz rapid sau cină.
Ingrediente
Paste
- 400 g Paste spaghetti
Umplutura
- 200 g Roșii uscate în ulei
- 200 g Spanac proaspăt
- 150 g Textul: string
- 2 dinți usturoi
- 3 linguri Ulei de măsline
- 1 ciupitură Textul tradus
- 1 ciupitură piper
Ultimele broșuri
Procedura
Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Strecoară-le, păstrând puțină apă de la fiert.
În timp ce paste se fierbe, pregătește umplutura. Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoiul tocat și gătiți până devine auriu.
Adaugă roșiile uscate și prăjește-le timp de un minut. Apoi adaugă spanacul și prăjește-l până se înmoaie. La final, adaugă brânza și condimentează cu sare și piper.
Adăugați pastele scurse la tigaia cu umplutură. Amestecați totul împreună, adăugând puțină apă de la fiertul pastelor, dacă este necesar.
Serviți felul de mâncare fierbinte cu adăugirea de piper proaspăt măcinat și brânză feta suplimentară pe partea de sus.