PUBLICITATE
Sursa :: nadianb from Canva
Paste cu spanac și carne de pui
Paste cu spanac și carne de pui este o rețetă simplă, dar delicioasă, ideală pentru un prânz sau o cină rapidă. Combinația de spanac, carne de pui și paste de calitate creează un fel de mâncare minunat, care va încânta fiecare papilă gustativă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 400 g paste
- 400 g piept de pui
- 200 g Spanac proaspăt
- 2 bucată usturoi
- 3 ro ulei de măsline
- 100 g brânză rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj până la 'al dente'. Strecurați și puneți deoparte.
2. Pasul
Tăiați pieptul de pui în bucăți și prăjiți-l într-o tigaie cu ulei de măsline. Când este gătit, puneți-l deoparte.
3. Pasul
În tigaie, prăjiți usturoiul zdrobit, adăugați spanacul și gătiți-l până este moale.
4. Pasul
Adăugați pieptul de pui prăjit în tigaia cu spanac, adăugați paste fierte și amestecați bine.
5. Pasul
În cele din urmă, adăugați brânza rasă, amestecați și serviți cald.