Sursa :: Timolina from Canva
Paste de la o singură tigaie
Rețetă pentru paste mega rapide pe care le poți prepara dintr-o singură tigaie, fără ustensile inutile.
Ingrediente
- 250 g Paste
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 konzerva Piure de roșii
- 2 căni Bulion de legume
- 1 ceașcă Ierburi proaspete tocate
- 1 ro Ulei de măsline
- 1 ceașcă Brânză parmezan rasă
- Sare și piper negru după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul. Se adaugă ulei de măsline într-o tigaie cu fundul gros și se prăjește ceapa și usturoiul până devin aurii.
Apoi se adaugă pastele, conserva de piure de roșii și se toarnă stocul de legume. Este important ca pastele să fie acoperite complet de bulion.
Se lasă totul să fiarbă încet timp de aproximativ 20 de minute, până când pastele sunt al dente și bulionul este în mare parte absorbit. Adăugați puțin mai mult bulion sau apă, dacă este necesar, și amestecați regulat pentru ca pastele să nu se lipească de fund.
La final, se adaugă ierburile tocate, sarea, piperul și aproximativ jumătate din parmezan. Se amestecă bine până când brânza este complet topită.