Sursa :: Magrig from Getty Images
Paste la cuptor cu brânză și broccoli
Dacă sunteți în căutarea unui preparat simplu și sănătos care să placă tuturor celor din familie, nu uitați să încercați aceste paste la cuptor cu brânză și broccoli.
Ingrediente
- 250 g Paste
- 200 g broccoli
- 200 g E-mail
- 100 ml Cremă de gătit
- Sare, piper
- Unt pentru asezonare
Ultimele broșuri
Procedura
Se fierb pastele al dente în apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu le-am fiert cu 2 minute mai puțin decât este indicat, pentru ca acestea să fie frumoase și ferme și să nu se înmoaie în timpul coacerii ulterioare. Scurgeți pastele, apoi dați-le deoparte.
În timp ce se fierb pastele, spălați broccoli și tăiați-l în buchețele mai mici. Se topește untul într-o cratiță și se gătește broccoli până se înmoaie.
Adăugați pastele, smântâna și brânza la broccoli, amestecați totul și lăsați să fiarbă la foc mic pentru o vreme, pentru a permite tuturor aromelor să se combine.
Se transferă amestecul într-o tavă de copt și se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 15 minute, până când partea de sus este frumos rumenită.
Se servește caldă.