PUBLICITATE

Sursa :: Rimma_Bondarenko for Getty Images

Paste vegetariene de dovleac

Toamna înseamnă întotdeauna timp de dovleac pentru mine! Îmi place să inventez mâncăruri delicioase din această pulpă suculentă. În timpul meu de dovleac, crearea acestor paste a fost punctul culminant. Astăzi vă arăt rețeta mea preferată pe care am făcut-o de nenumărate ori: Paste cu dovleac .

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Paste (fussili sau penne merg foarte bine) Adăugat la
  • 1 dimensiune medie Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 3 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • 300 g Creme fraiche sau smântână Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
  • 1 Mână plină parmezan Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Mână plină Oregano proaspăt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de paste cu dovleac, mai întâi spălați dovleacul, tăiați-l în două și scoateți semințele. Mie îmi place să folosesc dovlecei Hokkaido, deoarece au o coajă comestibilă și nu trebuie să îi decojiți.

2. Pasul

Se taie dovleacul în cuburi mici. Puteți varia aici, în funcție de faptul dacă vă place mai mult \bissiness\ în paste sau dacă doriți să fie mai cremos.

3. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

4. Pasul

În timp ce se fierb pastele, prăjiți cubulețele de dovleac într-o tigaie mare cu ulei de măsline și usturoi pisat. Odată ce dovleacul este moale (după aproximativ 10 minute), adăugați smântână sau crème fraiche și salvie.

5. Pasul

Se condimentează cu sare, piper și nucșoară proaspăt rasă. Mie îmi place întotdeauna să adaug un pic mai multă nucșoară, rotunjește gustul pastelor cu dovleac.

6. Pasul

Adăugați pastele scurse în tigaie și amestecați totul bine. Dacă vă place să fie deosebit de cremos, puteți adăuga o parte din apa de la paste. Asta face minuni!

7. Pasul

Se presară cu parmezan și oregano și se servește imediat. O rețetă vegetariană delicioasă de toamnă !

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou