PUBLICITATE
Sursa :: pixelshot from Canva
Patiserie cu unt
Patiseria cu unt este ideală pentru a te răsfăţa în faţa televizorului şi de asemenea se potriveşte cu cafeaua sau cu ceaiul.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
30
- 200 g făină simplă specială
- 100 g zahăr
- 150 g unt
- 1 bucată ou
- 1 linguriță Pudră de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
2. Pasul
În bol, amestecați toate ingredientele și pregătiți aluatul, pe care lăsați-l să se odihnească pentru o vreme în frigider.
3. Pasul
Întindeți aluatul la o grosime de aproximativ 5 mm și tăiați diferite forme cu ajutorul formelor.
4. Pasul
Introduceți pâinea cu unt pe o tava acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 10 - 15 minute.
5. Pasul
După coacere, lăsați pâinea să se răcească.