PUBLICITATE

Sursa :: dashu83 from Getty Images

Patiserie de Crăciun cu nuci fără zahăr

Rețetă pentru fursecurile mele preferate de Crăciun fără zahăr și făină - fursecuri cu nucă și fulgi de ovăz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 2 căni Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 1 ceașcă Nuci măcinate Adăugat la
  • 3 bucată ouă Adăugat la
  • 4 ro miere Adăugat la
  • 2 ro extract de vanilie Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă fulgii de ovăz cu nucile măcinate. Adăugați în celălalt bol ouăle, mierea, extractul de vanilie și sarea. De obicei, încălzesc puțin mierea pentru ca aceasta să se amestece mai bine cu celelalte ingrediente.

2. Pasul

Adăugați amestecul de ouă la amestecul de ovăz și amestecați bine.

3. Pasul

Se modelează aluatul în biscuiți mici și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

4. Pasul

Coaceți biscuiții timp de 15-20 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180°C.

5. Pasul

Se lasă biscuiții terminați să se răcească complet. Țineți cont că numai după răcire vor căpăta textura crocantă tipică.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou