PUBLICITATE
Sursa :: dashu83 from Getty Images
Patiserie de Crăciun cu nuci fără zahăr
Rețetă pentru fursecurile mele preferate de Crăciun fără zahăr și făină - fursecuri cu nucă și fulgi de ovăz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
- 2 căni Fulgi de ovăz
- 1 ceașcă Nuci măcinate
- 3 bucată ouă
- 4 ro miere
- 2 ro extract de vanilie
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Într-un castron, se amestecă fulgii de ovăz cu nucile măcinate. Adăugați în celălalt bol ouăle, mierea, extractul de vanilie și sarea. De obicei, încălzesc puțin mierea pentru ca aceasta să se amestece mai bine cu celelalte ingrediente.
2. Pasul
Adăugați amestecul de ouă la amestecul de ovăz și amestecați bine.
3. Pasul
Se modelează aluatul în biscuiți mici și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
4. Pasul
Coaceți biscuiții timp de 15-20 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180°C.
5. Pasul
Se lasă biscuiții terminați să se răcească complet. Țineți cont că numai după răcire vor căpăta textura crocantă tipică.