PUBLICITATE

Sursa :: FB: Skupinka pre domáce kuchárky, kuchárov a kuchtíkov

Perkelt din pulpe de pui

Perkelt tradițional din pulpe de pui cu găluște homemade.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Bucăți pulpe de pui Adăugat la
  • 2 Bucăți The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Ardei dulce Adăugat la
  • 250 ml apă Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 2 linguri Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Curățați pulpele de pui, tăiați în bucăți mai mici și sărați.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți în el ceapa tocată mărunt.

3. Pasul

Adăugați usturoiul pisat și prăjiți-l încă un minut.

4. Pasul

Adăugați carnea de pui și prăjiți-o pe toate părțile.

5. Pasul

Apoi adăugați ardeiul, amestecați și prăjiți puțin.

6. Pasul

Carnea se umezește cu apă.

7. Pasul

Sufocăm la foc mic pentru aproximativ o oră, până când carnea este moale.

8. Pasul

La final, adăugați ardeiul tăiat și gătiți aproximativ 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou