PUBLICITATE
Sursa :: FB: Skupinka pre domáce kuchárky, kuchárov a kuchtíkov
Perkelt din pulpe de pui
Perkelt tradițional din pulpe de pui cu găluște homemade.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Bucăți pulpe de pui
- 2 Bucăți The Onion
- 4 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Ardei dulce
- 250 ml apă
- 2 linguri ulei
- 2 linguri Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Curățați pulpele de pui, tăiați în bucăți mai mici și sărați.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți în el ceapa tocată mărunt.
3. Pasul
Adăugați usturoiul pisat și prăjiți-l încă un minut.
4. Pasul
Adăugați carnea de pui și prăjiți-o pe toate părțile.
5. Pasul
Apoi adăugați ardeiul, amestecați și prăjiți puțin.
6. Pasul
Carnea se umezește cu apă.
7. Pasul
Sufocăm la foc mic pentru aproximativ o oră, până când carnea este moale.
8. Pasul
La final, adăugați ardeiul tăiat și gătiți aproximativ 10 minute.